Advertisement

Fenerbahçe' Kasımpaşa / Fenerbahce Kasimpasa Maci Saat Kacta Hangi Kanalda - Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.

Fenerbahçe' Kasımpaşa / Fenerbahce Kasimpasa Maci Saat Kacta Hangi Kanalda - Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Pozisyon 92' fenerbahçe, kasımpaşa savunmasını abluka altına aldı.

İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Spor toto süper lig'de 14.

Fenerbahce Kasimpasa Yi 4 1 Yendi Zaman Avustralya
Fenerbahce Kasimpasa Yi 4 1 Yendi Zaman Avustralya from zamanaustralia.com
Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Son dakika haberi | süper lig'in 16. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar:

Kasımpaşa ise 25 puanla 12.

Spor toto süper lig'in 21. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! 14 ve 45+1 thiam, dk. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73.

Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde kasımpaşa maçına çıktı. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar:

Fenerbahce Kasimpasa
Fenerbahce Kasimpasa from euturkhaber.com
Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! .yanal, spor toto süper lig'in 31. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Spor toto süper lig'in 21.

14 ve 45+1 thiam, dk. 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Fenerbahçe, ziraat türkiye kupası son 16 turunda bugün kasımpaşa'yı konuk edecek.

Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. 56 ben youssef (kasımpaşa) kırmızı kartlar: 59 serdar aziz (fenerbahçe), dk. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi.

Usta Isimlerden Fenerbahce Kasimpasa Maci Yorumu Hocaya Yara Aldirir Sayfa 1 Fenerbahce 21 Nisan 2021 Carsamba
Usta Isimlerden Fenerbahce Kasimpasa Maci Yorumu Hocaya Yara Aldirir Sayfa 1 Fenerbahce 21 Nisan 2021 Carsamba from iaaspr.tmgrup.com.tr
Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Haftasında kasımpaşa karşısında ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. 14 ve 45+1 thiam, dk.

Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti.

Spor toto süper lig'de 14. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde kasımpaşa maçına çıktı. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. .yanal, spor toto süper lig'in 31.

Posting Komentar

0 Komentar